Om os

Velkommen til LVB A/S

LVB A/S er et handelsfirma som er placeret i Herlev tæt på København. Vi beskæftiger os primært med alt indenfor reklame / logoartikler, souvenir, lædervarer.

Hos LVB A/S tror vi på at succeskriteriet for en god handel er når kunden er tilfreds med resultatet! Det er derfor, vi arbejder med målrettet udvikling indenfor alle produktgrupper og for at opnå en høj kvalitet og et produkt der opfylder vore kunders specifikke ønsker.

For at være sikker på et godt resultat ved produktionen af f.eks. reklameartikler er det vigtigt at man kender sine leverandører. Alle vores leverandører er nogen vi har brugt gennem mange år og dette sikre en stabil og hurtig levering hver eneste gang. Vi har tillige sikret os at alle producenter opfylder gældende lovgivning og at deres produktion foregår på en etisk forsvarlig måde både i forhold til arbejdsmiljø / sikkerhed samt miljøansvarlighed.

Kontakt os for mere information om vores produkter eller kig mere rundt på vores hjemmeside!

Besøg vores showroom

Vi har showroom i Herlev hvor det er muligt at se mange af de produkter som vi forhandler.

Ring og lav en aftale om en fremvisning af de produkter I er interesseret i.

Vi spritter af...

Grundet COVID-19 har vi ekstra fokus på sikkerhed ved besøg.

Ring gerne inden besøg, så vi kan sikre at alt er sprittet af. Vi glæder os meget til at se dig!

Hvorfor vælge os ?

Vi tilpasser altid en løsning som er mest optimal for den enkelte kunde og vi er eksperten i alle typer af logoartikler og reklamegaver.

Hos os få I altid en fast kontakt person som følger ordren helt fra start og til den bliver leveret. Dette sikre en høj kvalitet og at det produkt som bliver leveret altid lever op til kundens forventninger.

Mere om os

Vi er et professionelt firma med fokus på kvalitet til den rigtige pris uanset hvilket produkt der er tale om.

LVB A/S er rated AA i kreditværdihed fra Soliditet A/S (2012)

LVB A/S er sponsor af forskellige projekter og organisationer. Nedenfor ses af nogen af de projekter vi er sponsor for:

JULEHJÆLPEN

Hvis du ønsker at have os som sponsor af et projekt eller af en organisation er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi elsker at lave løsninger som vores kunder har glæde af og som vi kan se en nytte virkning af.

Vi sælger primært til danske kunder, men vi har kunder i hele norden samt Grønland, Island og Færørene.

FAQ

LVB A/S er et engros firma der primært handler B2B.

Vores webshop henvender sig både til virksomheder og private. Se mere på shop.lvb.dk

Det er muligt at blive oprettet som forhandler af vores produkter og opnå særligt gode betingelser. Dette forudsætter dog godkendelse. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at blive forhandler.

Vores normale betalingsbetingelser er 14 dage – Netto. I særlige tilfælde kan der aftales individuelle betalingsbetingelser.

Betaling ved handel på vores webshop er altid med kreditkort.

Kontakt os gerne for spørgsmål på telefon 40700840.

Det er meget forskelligt hvilket min. antal der er på vores produkter. Nogen produkter som f.eks. refleksveste med logo er min. antal på 25 stk. og på nøglesnore med logo er min. 500 stk.

I er altid meget velkommen til at kontakte os angående min. antal.

Normalt er leveringstiden på logoartikler ca. 14 dage. Nogen produkter har endnu kortere leveringstid og andre har lidt længere.

Leveringstiden afhænger også mængde, bestillingstidspunkt samt produkttype. Kontakt os meget gerne for at få oplyst en ca. leveringstid på netop det du ønsker.

Ja, vi laver gerne EAN faktura. Oplys gerne kontakt person, reference nr. og EAN nr. ved bestilling, så oplysningerne kommer på faktura med det samme.

Vi er LVB A/S

Vi arbejder konstant på at sikre kundernes tilfredshed og en høj kvalitet på alle de produkter vi levere!

Lars Vittrup Bak

Lars V. Bak

CEO
Lars V. Bak har er medstifter af firmaet i 1995 og har beskæftiget sig med salg, kundeservice og økonomi i over 20 år. Lars står også for kontakt til vores grafiske partnere og fabrikker når der skal tilpasses og opsættes artwork på logoartikler. Lars er uddannet indenfor økonomi (AU) og har endvidere en IT uddannelse bag sig. (IT-administrator og CCNA) Du er altid meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål omkring logoartikler samt de øvrige produktgrupper.
Christian Bak

Christian V. Bak

Manager / Salg
Christian Bak er medstifter af firmaet i 1995 og er uddannet indenfor handel. Han har med sin lange erfaring opbygget et stort netværk af faste kunder i hele landet. Christian står primært for salg af logoartikler, sikkerhedsudstyr og souvenir. Du er altid velkommen til at kontakte mig ved bestilling af varer eller spørgsmål omkring produkterne. Jeg laver også altid gerne et godt tilbud!