Forretningsområder

Aromark

Aromark’s vision er skabelsen af unik brugskunst, som tilfredsstiller kravene til tidens trends, skrædersyet af udviklingen i de nyeste tendenser og en dynamisk verden. Der er i fremstillingen lagt vægt på håndhævelse af gamle kunsttraditioner i smuk kombination med nutidens mode.

Bælter

LVB’s sortiment i bælter tilpasses løbende de hurtige ændringer i moden, dog med et stærkt fokus på en bred kundegruppe. Bælterne distribueres gemmen detailbutikker af meget forskellig art landet over.

Eksklusive lædervarer

Dolphin er blevet markedsført på det danske marked i ca. 7 år af LVB A/S. Denne serie indenfor lædervarer er kommet til at stå for høj kvalitet og flot design i forbrugerens bevidsthed. Sortimentet omfatter en stor serie punge og tasker.

Reklamegaver / logoartikler med tryk

LVB udvikler skræddersyede logoartiker til erhvervskunderne som eksempelvis nøgleringe og keystraps. Reklamegaver og logoartikler er et af de helt store fokusområder for LVB A/S. I tæt samarbejde med kunden udvikles og tilpasses altid en helt unik løsning, som er med til brande kundens navn på den mest optimale måde. LVB har opnået en meget stærk markedsposition i Danmark indenfor dette område og sørger hele tiden for at være på forkant med udviklingen til gavn for vores kunder!

Låse / låsetilbehør

Låse er et område med primær målgruppe indenfor detailbutikker med mulighed for at have displays stående. Vi har siden 1998 været dansk distributør for Lampa, som er blandt verdens førende indenfor låse til privatbrug. Sortimentet omfatter cykellåse, motorcykellåse mv.

Nøgleringe / souvenir

Firmaet er oprindeligt opbygget med en målsætning om, at være førende indenfor salg og distribution af nøgleringe på det danske marked. Vi har således opnået en stor ekspertise i fremstilling af nøgleringe til erhvervskunder som benytter nøgleringe til kampagner, men også til detailbranchen med henblik på videresalg. Blandt vore kunder tælles i dag mange store erhvervsvirksomheder og en stor del af Danmarks souvenirforretninger.